متفرقه

تنظیم قرارداد ملکی با بهترین وکیل دعاوی سند ملکی

تنظیم قرارداد ملکی با بهترین وکیل دعاوی سند ملکی

تنظیم قرارداد ملکی با بهترین وکیل دعاوی سند ملکی

واگذاری امور مختلف به وکیل متخصص در دعاوی ملکی، اقدامی حیاتی و مسلم است. به همین دلیل، در زمان تنظیم قراردادهای مربوط به املاک، وجود یک وکیل با تجربه در این زمینه امری ضروری و غیرقابل اجتناب به شمار می‌رود.

تنظیم قراردادهای مربوط به املاک، از جمله قراردادهای خرید و فروش، پیش‌فروش، مشارکت مدنی و همچنین قراردادهای مضاربه یا حواله، نیازمند تخصص یک وکیل حقوقی ماهر است. این امر به دلیل آشنایی عمیق وکیل با قوانین مدنی و مسئولیت‌های قانونی، از اهمیت بالایی برخوردار است.

انواع دعاوی ملکی با وکیل دعاوی سند ملکی

دعواهای ملکی شامل پرونده‌های حقوقی و کیفری است که به مسایل مرتبط با املاک اختصاص دارند. این نوع دعاوی شامل دسته‌بندی‌های مختلفی می‌شود.

الزام به تنظیم سند رسمی :طبق ماده ۲۲ قانون ثبت، مالکیت شخصی به رسمیت شناخته می‌شود که نام وی در دفتر ثبت املاک به عنوان مالک قید شده باشد.

فروشنده موظف است برای نهایی کردن معاملات املاک، در دفاتر ثبت املاک حاضر شده و سند رسمی ملک را به نام خریدار منتقل کند. در صورت عدم انجام این فرآیند، وکیل ملکی شما می‌تواند دعوایی تحت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کند.

دعوای خلع ید :این موضوع مربوط به دعوایی است که وکیل متخصص در دعاوی ملکی با تجربه لازم تعیین می‌کند که چه زمانی باید این دعوا را آغاز کند. این دعوا زمانی مطرح می‌شود که مالک یک ملک غیرمنقول، مانند زمین یا ساختمان، علیه فردی که آن را تصرف کرده، اقدام به رفع تصرف نماید.

دعوای افراز ملک :زمانی که یک ملک به شکل مشاعی در میان چند نفر تقسیم شده باشد و توافقی میان آن‌ها حاصل نشود، وکیل متخصص در امور ملکی شما باید با دقت شرایط را بررسی کرده و منافع شما را ارزیابی کند تا اقدام به طرح دعوای افراز نماید، به این معنا که سهم شما را از سایرین جدا کند.

شرایط اثبات مالکیت با وکیل دعاوی سند ملکی

افراد برای اثبات حق خود در زمینه مالکیت نسبت به طرح موضوع در دادگاه باید اقداماتی انجام دهند که مستلزم شرایط خاصی است: وجود یک قرارداد، چه به صورت مکتوب و چه شفاهی. خواهان دعوا باید برای نشان دادن مالکیت خود، قراردادی مبنی بر انتقال مالکیت ارائه کند و با ارائه مدارکی عادی، وجود آن قرارداد را تأیید نماید.

اثبات اعتبار قرارداد : زمانی که اثبات وجود قرارداد نقل و انتقال ملک به اتمام می رسد. خوانده دعوا باید با کمک بهترین وکیل دعاوی سند ملکی به اعتبار خود مدعی شود.

در زمانی که مراحل اثبات وجود قرارداد انتقال ملک به پایان می‌رسد، طرف مقابل دعوا باید با همکاری یک وکیل مجرب در امور دعاوی ملکی، به دفاع از اعتبار خود بپردازد.

ممکن است قراردادی معتبر تنظیم شده باشد، اما در صورتی که پس از آن فسخ شود، اعتبار آن از بین می‌رود. لذا در دفاع مؤثر از سوی خوانده، خواهان موظف است اعتبار قرارداد خود را نیز به اثبات برساند.

بهترین وکیل دعاوی سند ملکی کیست؟

تجربه و دانش یکی از وکلای مطرح در حوزه دعاوی ملکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. سابقه و توانایی وکلای متخصص در این زمینه می‌تواند از جمله عوامل کلیدی باشد که لازم است به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید.

عدم استفاده از خدمات بهترین وکیل دعاوی ملکی در برخی مواقع می‌تواند منجر به ایجاد خسارت‌های مالی غیرقابل جبران شود. بنابراین، بهره‌گیری از تخصص و مشاوره وکیل در پرونده‌های حقوقی یا کیفری مرتبط با املاک از اهمیت بالایی برخوردار است.

یکی از چالش‌ها و اختلافاتی که در حوزه املاک به چشم می‌خورد، نیاز به تنظیم سند رسمی است. این موضوع خریداران را با دشواری‌هایی روبه‌رو می‌سازد، چرا که برخی از فروشندگان تمایلی به حضور در دفترخانه و ثبت انتقال سند ندارند. همچنین، در مواردی ملک تحت رهن بانک قرار دارد و فروشندگان اقدام به آزادسازی رهن برای انتقال سند مالکیت به خریداران نمی‌کنند.

در این نوشتار با برترین وکیل متخصص در دعاوی مربوط به مالکیت آشنا شدیم. برای دریافت مشاوره در امور کیفری در هر حوزه‌ای، می‌توانید به وب‌سایت وکیل مال مراجعه نمایید.

برای رسیدگی به دعاوی ملکی با وکیل ملکی در ارتباط باشید: 09121333013

این وب‌سایت با ارائه انواع وکلا، به ویژه وکلای برجسته در زمینه‌های حقوقی و کیفری، قادر است به شما مشاوره آنلاین و بدون هزینه ارائه دهد. این مؤسسه پیش از پذیرش وکالت، مشاوره‌ای رایگان به شما ارائه می‌کند.

شما می‌توانید از طریق شبکه‌های اجتماعی با این مؤسسه در تماس باشید و برای دریافت مشاوره در این زمینه، با شماره‌های زیر تماس بگیرید تا از خدمات مشاوره‌ای رایگان بهره‌مند شوید.

نکات مهم تنظیم قراردادهای ملکی

به‌طور طبیعی، تهیه هر نوع توافقنامه‌ای نیازمند رعایت مجموعه‌ای از قوانین و شرایط است تا آن قرارداد از نظر قانونی معتبر باشد. در این مقاله، به بررسی نکات کلیدی در تدوین قراردادهای مرتبط با املاک خواهیم پرداخت و اطلاعات مفیدی را به خوانندگان ارائه خواهیم کرد.

مطالب مرتبط:

دعاوی زمین به کدام دعاوی گفته می شود؟

مشاوره حقوقی آنلاین تلفنی 

نکات مهم در تنظیم قرار داد های ملکی

از نکات زیر می توان بعنوان نکات مهم در تنظیم قراردادهای ملکی اشاره نمود:

  • مشاوره با کارشناسان معتبر در حوزه ملک که دارای تجربه و قابلیت اطمینان هستند، ضروری است.
  • به کارگیری یک قلم با یک رنگ مشخص در زمان تهیه قرارداد.
  • اتقعاد قرارداد با دست خط یک نفر
  • تاریخ نگارش و امضای قرارداد باید کمتر از یک هفته باشد تا از بروز هرگونه ادعای دستکاری در متن قرارداد جلوگیری شود.
  • اضافه ننمودن مورد جدید پس از تنظیم قولنامه
  • قید تمامی تاریخ ها در همان روز تنظیم قرارداد
  • درج دقیق مشخصات طرفین
  • درج دقیق آدرس ملک، زمین و…
  • تفکیک و مشخص کردن مقدار زمین و ساختمان در متن قرارداد فروش
  • تعیین وجه التزام و حق پشیمانی
  • امضای قرارداد و اثر انگشت باید از هر دو طرف آن به‌طور دقیق ثبت شود. در صورتی که یکی از طرفین به دلیل نداشتن سواد، معلولیت یا سن بالا قادر به انجام این کار نباشد، لازم است توضیحات لازم ارائه شده و حضور یک شاهد معتبر در چنین شرایطی الزامی است.
  • ذکر حق فسخ در قرارداد
  • بررسی تأیید مدارک قانونی از هر دو طرف، به ویژه اسناد مربوط به مالکیت ملک.
  • درج امضا و مهر مشاور املاک

رعایت نکات مهم در هنگام قرارداد خرید و فروش ،اجاره

  • حضور در واحدهای دارای پروانه فعالیت (از وزارت صنعت، معدن و تجارت) و عضویت در اتحادیه مشاورین املاک.
  • شناسایی هویت طرفین و بررسی اسناد مالکیت، به همراه تطبیق آن با ملک و افراد، توسط خریدار، فروشنده و مشاور املاک انجام می‌شود.
  • تمامی قراردادها شامل قولنامه‌ها و اجارنامه‌ها و سایر موارد، باید به صورت کد رهگیری و نسخه چاپی در سامانه ثبت معاملات و املاک کشور ثبت شوند، مطابق با ماده 28 قانون نظام صنفی کشور.
  • در هر تراکنش مالی (نقدی، چکی و غیره) تنها در صورت دریافت رسید و صورت جلسه که به امضای دو شاهد برسد، مبلغ باید به حساب طرف مقابل واریز گردد.

مشخص کردن زمان مشخص برای انتقال ملک و تاریخ امضای سند در دفترخانه (تعیین جریمه روزانه در صورت عدم انجام تعهدات از سوی هر یک از طرفین)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *